Titel

Morgen is het Zondag, gisteren was het maandag.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789025417765

Uitgever

Contact Amsterdam/Antwerpen

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2007; 208 pag.; paperback.

Meer info
1924. Sjaan, hoogzwanger, geniet van haar kortstondige vrijheid als gehuwde-vrouw-zonder-kinderen. Alles is bepaald, wasdag, strijkdag, de doopnamen die haar kind zal krijgen, de rooms-katholieke scholen die het zal doorlopen... Het enige wat Sjaan moet kiezen is de kleur van het mutsje dat ze hoopt te kunnen kopen van uitgespaard tramgeld. Vanwaar dan toch die onrust?
2005. Elin, op weg naar een belangrijke vergadering, ontdekt dat haar vader zojuist is overleden. Samen met haar broer en zus probeert ze te bepalen wat er nu moet gebeuren.
Het lichaam beschikbaar stellen aan de wetenschap of door middel van geluidstrillingen verpulveren? Bloemen of een rekeningnummer van een goed doel? Een kerkdienst of niet? En zo ja, kiezen ze dan voor hosties, matzes of Turks brood? Of doen ze dat Turks brood naderhand, besmeerd met tapenade, in plaats van cake?

Morgen is het Zondag, gisteren was het maandag geeft op een levendige manier en met relativerende humor de revolutie weer die de Nederlandse rooms-katholieke kerk en de seksuele moraal binnen één mensenleven hebben doorgemaakt.
De boekenzolder Sellingen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,3 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10900 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren