Titel

Koningin-moeder.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789035121416

Uitgever

Bert Bakker

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1999; 140 pag.; paperback.

Meer info
Ze was sterk, de moeder, en ze hield als geen ander van het leven. Door haar huwelijk in Nederland terechtgekomen, bleef ze terugverlangen naar de Belgische weelde van weleer. Het eten. Het drinken. De feesten. Om haar heimwee te verzachten koos ze 'staan blijven en strijden' tot haar devies. In Koningin-moeder, een ontroerende roman-in-verhalen, wordt deze exuberante vrouw even liefdevol als welhaast voyeuristisch geportretteerd door een zoon die haar bewonderde en verafschuwde, maar zich bovenal met haar verbonden voelt. Hij beschrijft de grandeur en het verval van haar patriarchale familie in samenhang met haar flamboyante gedrag. De vader op de achtergrond is een zwijger uit lijfsbehoud, maar ook een man vol sprookjesachtige verhalen.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Alle boeken van De boekenzolder

Deze boekwinkel is aanwezig op de boekenmarkt in Deventer op 04-08-2024


Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren