Titel

Vruchtbare dagen. De dagelijkse praktijk in een ivf-kliniek.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789050188425

Uitgever

Balans

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2007; 208 pag.; paperback.

Meer info
Vruchtbaarheidsbehandelingen komen steeds vaker voor. Dit komt vooral doordat Nederlandse vrouwen steeds later aan kinderen beginnen. Bijna de helft van de moeders is bij de geboorte van hun eerste kind dertig jaar of ouder. Een leeftijd waarop de vruchtbaarheid al sterk afneemt.
Veel mensen denken dat als kinderen krijgen niet vanzelf gaat, de dokter altijd nog kan helpen. Dat is slechts in een klein aantal gevallen het geval. Vruchtbaarheid is complexe materie en de medische wetenschap kan daar slechts een klein beetje bij helpen. Nog steeds loopt de helft van de stellen zonder kind het ziekenhuis uit.
In dit boek onderzoekt Barbara van Erp hoe artsen en patiënten met deze onzekerheden omgaan. Een jaar lang zat ze in de spreekkamer van gynaecoloog Rob Bots, hoofd van de afdeling fertiliteit van het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Ze nam een kijkje achter de schermen bij de verpleegkundigen, in de behandelkamer en in het laboratorium. Ze bracht de nieuwste vruchtbaarheidstechnieken in kaart en ze volgde drie stellen gedurende die periode door hun ivf- of icsi-behandeling. Zal het ze lukken om zwanger te raken?
De boekenzolder Sellingen

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren