Titel

In tegenlicht.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021456447

Uitgever

Em. Querido's, Amsterdam

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2005; 287 pag.; paperback

Meer info
Anna Landman, oorlogsfotograaf voor een Nederlandse krant, raakt in de roerige havenstad Charcuz in een penibele situatie. Voor haar ogen wordt haar vriendje Tippy, een kleine, onschuldige jongen, doodgeschoten. Wat anders kan ze doen dan er getuige van zijn, en er opnames van maken? Wanneer één foto uit de serie verkozen wordt tot World Press Photo, wordt haar ambivalentie nog groter. Ondertussen brengt haar ambitie om met een onthullende reportage over internationale wapenhandel haar naam voorgoed te vestigen, haar in een benarde positie. Terwijl ze haar moeder en geliefden in Nederland ernstig verwaarloost, wordt ze door haar minnaar in contact gebracht met een geheimzinnige gevangene, Kalchas Chazzami, en komt ze een spannend complot op het spoor. Maar waar kiest Anna uiteindelijk voor wanneer ze voor de poort van de ambassade staat omdat de stad in oorlog raakt? Houdt zij de foto's van Tippy's begrafenis voor zichzelf of staat ze die af in ruil voor een vrije aftocht?
De boekenzolder Sellingen

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren