Titel

De thuiskomst van Kris Custers.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789025412593

Uitgever

Contact Amsterdam/Antwerpen

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2001; 143 pag.; paperback.

Meer info
Veerle Custers is zeventien jaar, gaat niet naar school, heeft geen werk, en geen vriend. Als haar broer na anderhalf jaar uit de gevangenis terugkeert verandert haar leven. Zij vangt hem op en wordt meegesleurd in een neergaande spiraal van drugsgebruik, jeugdbendes, drugshandel, overvallen en, ten slotte, moord. Die moord brengt haar in gewetensnood, niet zozeer over het feit zelf, als wel over de vraag of zij de ware toedracht moet openbaren. Door een ongeluk wordt het probleem opgelost, maar Veerle zal nooit meer dezelfde zijn.
De boekenzolder Sellingen

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren