Titel

Een hoed van panamastro. gedichten

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021467078

Uitgever

Em. Querido's, Amsterdam

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2004; 1e druk; 64 pag.; paperback.

Meer info
Als gedichten een hoofddeksel moeten dragen dan herkennen die in een hoed van panamastro vast een waardig en fascinerend kledingstuk. Wat weer niet de indruk mag wekken dat alleen het uiterlijk van belang is wanneer het om poëzie gaat. Maar in de wetenschap dat een zonnesteek beter voorkomen kan worden blijkt Honinghs rijke vormenscala onder de panamahoed uitstekend te gedijen. De schrijver zoekt buiten zichzelf wat hem innerlijk beroert zonder de mogelijkheden dot inleving bij de lezer te veronachtzamen; en passant toont hij aan dat de scheidslijn tussen poëzie en proza arbitrair en overbodig is. De wonderbaarlijke zoektocht naar de essentie van de film als kunstwerk kenmerkt zich in 'Hollywood' door een invoelende en toch natuurlijke wijze van uitdrukken. Het isolement van dementen in een van de andere reeksen vormt daar een schrijnend contrast mee. Tenslotte vindt men in de interpretatie van de Lorelei en Pinocchio een gemeenschappelijke thematiek: de wil tot overleven.
De boekenzolder Sellingen

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren