Titel

Deze rouwmoedige schoonheid. gedichten

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021467221

Uitgever

Querido, Amsterdam

Prijs

6,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2005; 1e druk; 87 pag.; paperback

Meer info
Dat Hüsgens gedichten zich op de schoonheid richten is evident: het is niet eens nodig ze door de dichter op zijn onnavolgbare hese, fluisterende en toch exuberante manier te horen voordragen om te zien, en dus, met het innerlijk oor, toch ook weer te horen dat ze fameus klinken, met een letterlijk ongehoord klankarsenaal; en de beelden die ze oproepen zullen misschien soms bevreemden, een ongeziene schoonheid hebben ze met elkaar gemeen. Maar die schoonheid is rouwmoedig, het is een schoonheid met een slecht geweten; de schoonheid van de Tachtigers heeft bij de Vijftigers haar gezicht verbrand, het spijt haar dat ze zich zo lang zo weinig aan de wereld gelegen heeft laten liggen. Dat zal haar bij Lucas Husgen, in zijn eenentwintigste eeuw, dan ook niet nog een keer gebeuren...
De boekenzolder Sellingen

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren