Titel

Spookrijders.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789025423476

Uitgever

Atlas, Amsterdam/Antwerpen

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1997; z.d.; 142 pag. Gebonden met stofomslag.

Meer info
Spookrijders zijn lieden die aan de verkeerde kant rijden, tegen het verkeer in over de snelweg razen en verwonderd zijn over de vele agressieve tegenliggers. Dames en heren die hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen door onachtzaamheid, en door de gebruiksaanwijzing van de feiten te negeren. Soms zijn ze te goeder trouw. Maar wat gebeurt er als een optimist met een plank voor zijn hoofd denkt van Afrikaanse honger te kunnen leven zoals anderen van de hemelse dauw? Of als een jongen uit Antwerpen, die geleerd heeft dat in de grote wereld, vooral in China, ieder voor zich geldt, gaat trouwen volgens de principes van de vrije markt? Dan maar beter de rust van een missionaris in een schooltje achter Hongkong, die niets anders hoeft te doen dan wachten tot hij oud is, en de volgende missionaris hem komt aflossen. 'Spookrijders' bevat drie novellen over dit soort mensen. Soms zijn ze niet te goeder trouw. Maar het gevaar waarmee ze zich, uit onnozelheid, omringen, is wellicht groot genoeg om een deel van hun schuld af te kopen.
De boekenzolder Sellingen

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren