Titel

Geen weg terug.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789044606805

Uitgever

Prometheus Amsterdam

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2005; 423 pag.; paperback.

Meer info
Rob Oudkerk is een van de bekendste en populairste politici van Nederland - maar hij is geen minister of burgemeester, hij is huisarts. In opiniepeilingen doet hij het goed, journalisten van veel tv-programma's willen hem voor hun microfoons, maar hij is geen kamerlid of wethouder.
Dat is hij wel geweest. Van 1994 tot 2002 was Oudkerk lid van de Tweede Kamer voor de PvdA. Acht jaar lang was hij een van de opvallendste Kamerleden. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam in 2002 wist hij als vrijwel enige lijsttrekker in Nederland de opkomst van de Leefbaren te stuiten. Oudkerk werd wethouder voor de PvdA, maar moest in januari 2004 het veld ruimen, nadat zijn fractie het vertrouwen in hem had opgezegd. Sinds dien is hij een veelgevraagd spreker op symposia, radio en televisie en publiceert hij regelmatig artikelen in kranten en tijdschriften.
"Geen weg terug" is het boek van Rob Oudkerk, waarin hij terugblikt op zijn Haagse en Amsterdamse jaren, die hij bekijkt met de blik van een gedreven huisarts. Maar het boek is veel meer dan dat. Het zijn veelal impressies over het leven binnen en buiten de politiek. Oudkerk schrijft over zijn bevlogenheid als huisarts, over zijn beweegredenen om met diezelfde bevlogenheid de politiek in te gaan, over de resultaten die hij in de politiek wist te behalen - en over de dingen die mislukten. Maar vooral beschrijft hij de ziektes waar politiek en politici aan lijden en de in zijn ogen noodzakelijke verandering en behandeling.
Ook schrijft hij uitgebreid over wat in heel Nederland 'de affaire' is gaan heten: zijn val als wethouder van Amsterdam. En uiteraard geeft hij antwoord op de vraag die heel Nederland zich sinds januari 2004 stelt: op welke manier zal Rob Oudkerk terugkeren in de Nederlandse politiek?
De boekenzolder Sellingen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,3 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10900 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren