Titel

Ankers & Kettingen. Een Rotterdamse kroniek.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789053303030

Uitgever

Mets & Schilt, Amsterdam

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2001; 110 pag.; paperback met flappen.

Meer info
In deze kleine kroniek schetst Dirk Vlasblom honderd jaar Rotterdamse geschiedenis. Hij vertelt over zijn grootvader Dirk, die in 1899 van de Zuid-Hollandse eilanden naar de stad en haar snel groeiende haven trok. Over zijn vader Jan, beeldhouwer, eerste generatie Rotterdammer, die de stad van zijn jeugd zag afbranden. En over het ouderlijk huis op het Noordereiland, dat moest wijken voor een nieuwe brug over de Maas. Verhalen van de waterkant. De haven heeft Vlasblom uit de stad gelokt, net als zijn zeevarende oom. Na 25 jaar buitengaats kwam hij thuis in een nieuwe stad. Rotterdam, stelt hij vast, heeft na een halve eeuw breken en bouwen het trauma van 1940 verwerkt en is de verlegenheid voorgoed voorbij.
De boekenzolder Sellingen

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren