Titel

Onfortuinlijke meisjes.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021456454

Uitgever

Em. Querido's, Amsterdam

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2005; 227 pag.; paperback.

Meer info
Op de aires langs de Franse autoroute speelt zich meer af dan Victorine en Lexia ook maar kunnen vermoeden. De vriendinnen zijn samen op weg naar het zuiden; Vic wilde na haar scheiding de stad uit en stond erop dat Lexia meeging naar haar huis in Zuid-Frankrijk. De man die ze vluchtig zien op een parking, blijkt ook in hun hotel te overnachten. Het is een oude kennis aan wie Lexia liever niet meer herinnerd wordt. Maar als de volgende ochtend blijkt dat Vic met hem de nacht heeft doorgebracht, niet geheel zonder kleerscheuren, en hij een paar dagen later ook weer opduikt rond het huis, én ze erachter komen dat hij meisjes door heel Frankrijk heeft laten verdwijnen, weet er gelukkig één iemand in het dorp in te grijpen. Het recht neemt zijn loop, al is het soms gewenst een handje te helpen.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Alle boeken van De boekenzolder

Deze boekwinkel is aanwezig op de boekenmarkt in Deventer op 04-08-2024


Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren