Titel

Het tweede gezicht.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789046800409

Uitgever

Nieuw Amsterdam

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006; 191 pag.; paperback.

Meer info
Op een ochtend belt de verkeerspolitie aan bij de familie Holdman in Mobile, Alabama. De jonge Gary hoort dat zijn vader, Vietnam-veteraan en oorlogsinvalide, op de snelweg de minimumsnelheid heeft overtreden: hij reed vijf kilometer per uur. Deze gebeurtenis is het begin van een reeks incidenten die hartgrondig ingrijpen in het leven van de familie.
Gary's zusje Rita probeert de geesten uit haar vaders verleden te weren door zich te richten op haar carrière als actrice; zijn moeder poetst en schrobt dat verleden letterlijk weg. Terwijl Gary tevergeefs probeert contact te zoeken met zijn getraumatiseerde vader, vindt hij troost bij zijn grootvader, voorheen huisschilder in Holland, en houvast bij de turbulente geschiedenis van het Amerikaanse Diepe Zuiden.
Het tweede gezicht is een schokkende familieroman over gemis en verlies, en over daders die slachtoffers zijn. Familie blijkt oorlog.
De boekenzolder Sellingen

Van 3 oktober tot en met 6 oktober is De Boekenzolder afwezig. Op vrijdag 7 oktober worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst behandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren