Titel

Nachtzwaluw.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789025425630

Uitgever

Contact Amsterdam/Antwerpen

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2005; 191 pag.; paperback.

Meer info
Eva, die samenwoont met haar vriendin Nona, wordt tijdens een college gedragstherapie verliefd op haar mentor, Andreas. Ze verzint een list om hem van dichtbij te leren kennen. De allesverzengende verliefdheid keert zich echter tegen haar. Ze raakt verzeild in een psychotische droomwereld waarin waan en werkelijkheid niet meer van elkaar te onderscheiden zijn. Ze kan haar werk niet meer doen en leeft in een cocon van gevoelens en gedachten. De hulp en het geduld van Nona, de gesprekken met een psychiater en haar eigen veerkracht geven haar weer een opening naar een normaal bestaan. Als ze weer grond onder haar voeten voelt, wil ze nog eenmaal Andreas zien. Om afscheid te nemen.

Elise van Kleef neemt in haar bijzondere, evocerende stijl de lezer mee in de waan van haar personage. De verliefdheid wordt een obsessie. Je voelt hoe verstikkend Eva's wereld steeds nauwer om haar heen sluit en hoe zij in een psychotische gemoedstoestand glijdt. Het verhaal is beklemmend, fascinerend, en uiteindelijk hoopvol.
De boekenzolder Sellingen

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren