Titel

Het belang van Edward Lindeman.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789085420521

Uitgever

Meulenhoff/Manteau

Prijs

5,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006; 205 pag.; gebonden met stofomslag.

Meer info
Wiskundedocent Edward Lindeman neemt een welverdiende vakantie en trekt naar Engeland. Granville Manor is de perfecte plaats om uit te rusten: vriendelijke gastvrouwen, een idyllische omgeving, lekker eten en drinken. Wanneer andere gasten arriveren, blijkt hoe broos de lieve vrede is die Edward met zichzelf en met de anderen gesloten heeft. Zijn angst, wrok en onbehagen nemen gestaag toe. Nu blijkt hoe slecht Edward zichzelf kent. Uiteindelijk komt hij voor een cruciale keuze te staan. Geeft hij toe aan zijn destructieve gevoelens of kan hij zijn evenwicht hervinden?
Het belang van Edward Lindeman is het verhaal van een man die bereid is om zijn principes overboord te gooien en zijn kwetsbaarheid voor een illusie van onfeilbaarheid in te ruilen. Joseph Pearce vertelt dit verhaal met een pijnlijke precisie die niemand onberoerd zal laten.
De boekenzolder Sellingen

Van 3 oktober tot en met 6 oktober is De Boekenzolder afwezig. Op vrijdag 7 oktober worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst behandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren