Titel

Jong. Zeventien interviews met een nieuwe generatie.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789071474262

Uitgever

De Volkskrant;

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1995; z.d.; 71 pag.; paperback;

Meer info
Het boek 'Jong' is een bundeling van 17 interviews in monoloogvorm met jonge mensen van tussen de twintig en dertig jaar oud. Elk interview bestaat uit een paginagroot, zwart-witportret (van Marcel Molle) en drie pagina's tekst. Zij verschenen eerder in de gelijknamige serie in de Volkskrant. De gesprekken werden gevoerd door vijf journalisten, de eindredactie werd gevoerd door Bert Vuijsje. In het boekje komen zeer verschillende personen aan het woord: een varkenshouder, een leerling-verpleger, een kapster, een paar studenten, een beeldend kunstenaar, een beroepsmilitair, een fotomodel/scholier, een werkloze, een restaurantchef, een onderwijzeres, een kleine crimineel, een huisvrouw, een werkloze psychologe. In de zeer korte inleiding wordt geconstateerd dat er weinig is dat de mensen van deze generatie onderling bindt - de verscheidenheid en een flexibele kijk op het leven is hun kenmerk. Een mooi vormgegeven uitgave voor iedereen die geïnteresseerd is in mensen.
De boekenzolder Sellingen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren