Titel

Zwart geld.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789044500981

Uitgever

De Geus

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2001; 249 pag.; Gebonden met stofomslag.

Meer info
Een fraaie villawijk die ooit door respectabele academici werd gebouwd, wordt geleidelijk opgekocht door de nieuwe rijken, die vooral willen laten zien dat ze geld hebben. Maar wat zijn rijken zonder minder rijken, zoals Loed en Constance?
Zij zijn niet onbemiddeld, maar ze hebben beperkte perspectieven. Als Constance een brief uit Nigeria krijgt met het voorstel mee te helpen aan een transactie om miljoenen dollars uit Afrika over te hevelen naar het Westen, besluit het echtpaar na enige aarzeling de stap te wagen. Gaandeweg krijgt de gedachte aan het snel te verdienen geld hen steviger in de greep dan ze willen toegeven.
Met veel gevoel voor humor typeert Nol de Jong een milieu waarin overdaad, kitsch en jaloezie de toon zetten.
De boekenzolder Sellingen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,3 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10900 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren