Titel

Tatoeages. Verhalen.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029042178

Uitgever

Meulenhoff, Amsterdam

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1994; paperback, 132 pag.; vertaling: Maghiel van Crevel en Michel Hockx.

Meer info
Tatoeages is de 1e Nederlandse verhalenbundel van de Chinese schrijver in ballingschap Duoduo. In de -buiten China geschreven- verhalen heet de hoofdpersoon Li, het Chinese equivalent van De Boer in Nederland. Met de naamgeving wordt een van de thema's van dit werk duidelijk. Li's mede- en vooral tegenspelers hebben meestal niet-Chinese, westerse namen. Li is -in het westen- nergens thuis. Hij komt in aanraking met een stoet van nieuwsgierige, welwillende, en behoorlijk opdringerige voorbijgangers, die schaamteloos tot zijn verbeelding spreken: groteske scenes die zijn eenzaamheid keer op keer bevestigen. Vervreemding is in deze verhalen niet domweg een uitvloeisel van de afstand tussen Chinees en westerling, of tussen balling en gastland, maar wezenskenmerk van de omgang met de Ander, waar die ook vandaan komt.
Verbeelding en werkelijkheid lopen in elkaar over in deze navrante Odyssee van een ontwortelde.
De boekenzolder Sellingen

Van 3 oktober tot en met 6 oktober is De Boekenzolder afwezig. Op vrijdag 7 oktober worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst behandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren