Titel

De kop van de raaf.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789023407706

Uitgever

De Bezige Bij, Amsterdam

Prijs

3,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1982; 109 pag.; BBLiterair; paperback.

Meer info
Wat verandert er wanneer een kind plotseling sterft ?
In de vorm van een dagboek en brieven aan zijn andere kinderen stelt de schrijver zich te weer tegen het onherroepelijke, legt rekenschap af van het verleden, schrijft over de pijn, over het verdriet, over het weinige dat nog zinvol lijkt.
'IJs ligt als een dunne laag op wat ik voor werkelijkheid aanzie. Er lijkt weinig veranderd in mijn leven. Soms is het alsof er niets gebeurd is en scheelt het niet veel of alles kan ontkend worden.'
Het was je kind, het droeg je naam. Jouw naam en nog een andere, zijn eigen naam, welke niet van jou was, hoewel je hem zeker gegeven had, vanuit het diepst van je hart.
De boekenzolder Sellingen

Van 3 oktober tot en met 6 oktober is De Boekenzolder afwezig. Op vrijdag 7 oktober worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst behandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren